Trimsalon Het Ravelijn 

 
Trimsalon Het Ravelijn

De trimsalon

Voor bijna iedere hond is een regelmatig bezoek aan de trimsalon aan te raden. Iedere hond heeft vachtverzorging nodig, ook kruisingen en kortharige honden kunnen erg verharen.


De verzorging van de hond is afhankelijk van het vachttype en verschilt in trimtechniek: plukken, knippen/ scheren, uitdunnen, ontwollen, wassen,  kammen en borstelen. Bij een trimbeurt hoort ook het schoonmaken en uitplukken van de oren, knippen van de nagels, eventueel verwijderen van vlooien en teken en het verzorgen van de anaalzakjes.

Wij werken op afspraak zodat wij rustig de tijd kunnen nemen om uw huisdier de verzorging en aandacht kunnen geven die het nodig heeft.

De trimster

Trimster Helma de Vos heeft in 2001 haar diploma voor hondentrimster behaald. Sindsdien heeft Helma in verschillende trimsalons gewerkt en hierdoor veel ervaring opgedaan. Helma heeft zich in de tussentijd ook gericht op het trimmen van katten en konijnen. Helma werkt fulltime in Trimsalon Het Ravelijn

De behandeling

Bij trimsalon Het Ravelijn zijn diverse behandelingen mogelijk zoals knippen, effileren, scheren, plukken, ontwollen, ontklitten en het knippen van de nagels.

Bij een trimbeurt worden de nagels geknipt en de oren schoongemaakt (indien nodig).  Ieder type hond is bij ons van harte welkom in de trimsalon, ook kortharige rassen deze zijn goed te behandelen tegen overmatige verharing.

U kunt ook bij ons terecht om uw hond te laten wassen en drogen. 

Heeft u voor uw hond een medicinale shampoo gekregen van de dierenarts waar uw hond met regelmaat mee gewassen dient te worden? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De openingstijden

Trimster Helma de Vos behandeld uw hond, kat of konijn uitsluitend op afspraak. Voor meer informatie, of het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met Helma via telefoonnummer: 06-12291670.

De tarieven

Voor de tarieven klik hier.