Nieuws 

 

Kerstwens 2020

4 januari 2020
Kerstwens 2020

En de winnende kerstwensen zijn....

Hond Fenja heeft een gebitsreiniging nodig en natuurlijk wensen wij haar een gezond en fris gebit in 2021. Haar baasjes mogen dit jaar een afspraak maken voor een gratis gebitsbehandeling.

De eigenaren van Poekie hebben een mooie en bijzondere wens opgeschreven. Niet voor Poekie, maar voor een asieldier. Een gratis behandeling voor een hond of kat in het asiel. Daar zeggen wij geen nee tegen!

Ook een asieldier wensen wij een gezond leven toe en daarom laten wij die wens natuurlijk in vervulling gaan. Wordt vervolgd! 

----------------------------------------------- 

Wens jij jouw huisdier een vlo-vrij 2021? Moet het gebit van je hond nodig gereinigd worden? Is je kat toe aan sterilisatie? 

Dierenkliniek Steenwijk wil ook dit jaar iets extra's doen met kerst. Vanaf half december staat de kerstboom weer in de kliniek met plaats voor heel veel wensen. Bij de kerstboom liggen "kerstballen" waar je een orginele wens op kan schrijven (originele eigen kaartjes zijn ook welkom!). Hang jouw wens bij ons in de boom en wie weet laat de kerstman jouw wens uitkomen. 

Begin januari 2021 maken wij de winnaar bekend, dus houd je telefoon, onze facebookpagina en website goed in de gaten!


Meer nieuws