Total care 

 

Total care is een gratis service die gegeven wordt door onze assistentes.
Op deze manier kunnen we tussen de entingen door uw hond of kat goed in de gaten blijven houden. Voorkomen is beter dan genezen!
Tevens kunt u op een leuke manier uw dier kennis laten maken met de dierenarts zonder dit te forceren. Zo wordt naar de dierenarts gaan een leuke ervaring voor uw dier.

We hebben de total care in drie verschillende categorieën ingedeeld:

Total care Junior:
Pups en kittens kunnen vanaf hun laatste puppy- of kittenenting tot ze ongeveer één jaar oud worden, langskomen voor de Total care junior. In deze eerste cruciale fase kunt u iedere maand langskomen met uw kitten of pup. Op deze manier kunnen we er voor zorgen dat uw dier op een positieve manier in aanraking komt met de dierenarts. Zo is uw dier op latere leeftijd gemakkelijker te onderzoeken. Dit kan in de toekomst veel stress bij uw dier voorkomen.
We kijken uw pup/kitten helemaal na. Aan de hand van de speciale groeicurve kunnen we zien of uw dier goed groeit. We letten op het wisselen van de tanden en kunnen uw dier voor u ontwormen en ontvlooien.

Total care Adult:
Honden of katten kunnen vanaf eenjarige leeftijd tot het moment dat ze senior worden langskomen voor de Total care adult. Twee keer per jaar wordt uw dier nagekeken door de assistentes.
Het gewicht en het gebit van uw dier worden hierbij goed in de gaten gehouden.

Total care Senior:
Oudere honden en katten kunnen langskomen voor de Total care senior. Omdat dieren op leeftijd sneller last kunnen krijgen van kwaaltjes kunt u elke drie maanden langskomen om uw hond of kat door de assistente na te laten kijken.

Natuurlijk kunt u altijd met uw hond of kat even bij de assistente langskomen voor hulp bij het ontvlooien of ontwormen van uw dier. U kunt hiervoor bij onze assistentes een afspraak maken.

Gratis gebitscheck door dierenarts:
Naast de Total care consulten is het ook mogelijk om een gratis gebitscheck van uw hond/kat/konijn/knaagdier uit te laten voeren voor de dierenarts. We doen dit op afspraak: 
- Elke eerste donderdag van de maand in Steenwijk, tel. 0521-320212