Klantervaringen 

 

Slangenmens Bizzy krijgt alles uit

Slangenmens Bizzy krijgt alles uit
Dit is onze 8 jarige Bizzy. Vorig jaar heeft ze elders een TTA ondergaan na het scheuren van de kruisband. Uiteindelijk met goed resultaat maar ze heeft toen wel lang hinder gehad van het plaatje onder de wond.
Kragen, pakjes, alles kreeg ze uit met als gevolg een wekenlange wondzorg. Tip: een beentje van een babylegging knippen, 2 knoopsgaten erin maken, bandelastiek erdoor en om de buik doen met een babyveiligheidspeld. Het risico dat de ander kruisband het ook begeeft is groot wisten we.... en helaas, nog geen jaar erna gebeurde dat ook. We hebben nu gekozen voor de Tight Rope methode en kwamen in Steenwijk terecht vanwege de goede beoordelingen. En terecht! Hele goede, duidelijke service, je mag tot en met de narcose bij je hond zijn en nadien is er nog even duidelijke uitleg over het herstel. Bizzy is een paar dagen flink van slag geweest maar knapte daarna heel snel op. Nu na ruim een week tikt ze het pootje weer aan bij het lopen. En de grote wond? Daar blijft ze keurig af, al onze voorzorgsmaatregelen bleken niet nodig dit keer. Nu rustig aan verder revalideren en het herstel de tijd geven voor het beste resultaat! We hopen dat ze een blij los lopende oude dame mag worden!
Met vriendelijke groet, familie van Empel    

Meer klantervaringen

Boss kan de wereld weer aan

Boss kan de wereld weer aan

Ik vind het zo bijzonder hoe Boss herstelt van zijn operatie (3 juli 2020) aan zijn rechter achterpootje. Het gaat zo goed en voorspoedig.

Lees verder
 
Jagertje Bas moet nog even geduld hebben...

Jagertje Bas moet nog even geduld hebben...

Hallo allemaal,

Het gaat al heel goed met mijn poot. Woensdag 14 augustus 2019 ben ik geopereerd. Vrouwtje zegt dat ik al te actief ben, ik loop al zelfs weer op mijn geopereerd pootje. 

Lees verder
 
Kyara: van een heel verveeld hondje weer terug naar een vrolijke dame

Kyara: van een heel verveeld hondje weer terug naar een vrolijke dame

Op 28 juni 2019 is Kyara geopereerd aan haar rechter achterpoot d.m.v. een Tight Rope. door Tobias. Kyara had een gescheurde kruisband. Ik heb voor de Tight Rope gekozen omdat uit de foto's bleek dat Kyara ook nog HD in beide heupen heeft. Kyara is net 3 jaar geworden.

Lees verder