Klantervaringen 

 

Sam heeft teveel gesprongen

Sam heeft teveel gesprongen
Een aantal maanden geleden heeft onze hond lekker gespeeld met een andere hond: greppel springen tussen de landerijen. Heel veel lol dat wel, maar thuisgekomen liep ze op drie poten.

Na een paar dagen rust ging dat weer over, tot ze weer lekker gespeeld had. Toen naar onze dierenarts geweest die een röntgenfoto maakte en de knie inspecteerde.
Dit bleek dus niet goed: ze had haar voorste kruisband gescheurd.
Gelijk een afspraak gemaakt met dierenkliniek Steenwijk voor een operatie.

Daar werden we allervriendelijkst ontvangen door dierenarts Tobias en zijn team.
Sam kreeg de TTA -Rapid methode: dit was het beste. De operatie was geslaagd.

Na zes weken de tweede controle. Weer een röntgenfoto: alles was goed geheeld.
Ze mocht weer alles doen aan de lange lijn en ook weer de normale lengte van wandelingen en wat ze altijd graag doet: speuren. Behalve spelen met andere honden.

Tot zover alles goed. Hartelijk dank voor de goede zorgen, jullie krijgen de volle 5 sterren. Op naar de volgende zes weken. Alles komt goed, daar ben ik van overtuigd.

Wij zouden iedereen deze kliniek willen aanraden. We zijn voortreffelijk en snel geholpen. Als je nog vragen hebt, dan kan je ze altijd bellen. Ze nemen alle tijd voor je, ook telefonisch. 

Met vriendelijke groeten, 

Fam. K Leezenberg  


Meer klantervaringen

Boss kan de wereld weer aan

Boss kan de wereld weer aan

Ik vind het zo bijzonder hoe Boss herstelt van zijn operatie (3 juli 2020) aan zijn rechter achterpootje. Het gaat zo goed en voorspoedig.

Lees verder
 
Jagertje Bas moet nog even geduld hebben...

Jagertje Bas moet nog even geduld hebben...

Hallo allemaal,

Het gaat al heel goed met mijn poot. Woensdag 14 augustus 2019 ben ik geopereerd. Vrouwtje zegt dat ik al te actief ben, ik loop al zelfs weer op mijn geopereerd pootje. 

Lees verder
 
Kyara: van een heel verveeld hondje weer terug naar een vrolijke dame

Kyara: van een heel verveeld hondje weer terug naar een vrolijke dame

Op 28 juni 2019 is Kyara geopereerd aan haar rechter achterpoot d.m.v. een Tight Rope. door Tobias. Kyara had een gescheurde kruisband. Ik heb voor de Tight Rope gekozen omdat uit de foto's bleek dat Kyara ook nog HD in beide heupen heeft. Kyara is net 3 jaar geworden.

Lees verder