Klantervaringen 

 

Sam heeft teveel gesprongen

Sam heeft teveel gesprongen
Een aantal maanden geleden heeft onze hond lekker gespeeld met een andere hond: greppel springen tussen de landerijen. Heel veel lol dat wel, maar thuisgekomen liep ze op drie poten.

Na een paar dagen rust ging dat weer over, tot ze weer lekker gespeeld had. Toen naar onze dierenarts geweest die een röntgenfoto maakte en de knie inspecteerde.
Dit bleek dus niet goed: ze had haar voorste kruisband gescheurd.
Gelijk een afspraak gemaakt met dierenkliniek Steenwijk voor een operatie.

Daar werden we allervriendelijkst ontvangen door dierenarts Tobias en zijn team.
Sam kreeg de TTA -Rapid methode: dit was het beste. De operatie was geslaagd.

Na zes weken de tweede controle. Weer een röntgenfoto: alles was goed geheeld.
Ze mocht weer alles doen aan de lange lijn en ook weer de normale lengte van wandelingen en wat ze altijd graag doet: speuren. Behalve spelen met andere honden.

Tot zover alles goed. Hartelijk dank voor de goede zorgen, jullie krijgen de volle 5 sterren. Op naar de volgende zes weken. Alles komt goed, daar ben ik van overtuigd.

Wij zouden iedereen deze kliniek willen aanraden. We zijn voortreffelijk en snel geholpen. Als je nog vragen hebt, dan kan je ze altijd bellen. Ze nemen alle tijd voor je, ook telefonisch. 

Met vriendelijke groeten, 

Fam. K Leezenberg  


Meer klantervaringen

Kyara: van een heel verveeld hondje weer terug naar een vrolijke dame

Kyara: van een heel verveeld hondje weer terug naar een vrolijke dame

Op 28 juni 2019 is Kyara geopereerd aan haar rechter achterpoot d.m.v. een Tight Rope. door Tobias. Kyara had een gescheurde kruisband. Ik heb voor de Tight Rope gekozen omdat uit de foto's bleek dat Kyara ook nog HD in beide heupen heeft. Kyara is net 3 jaar geworden.

Lees verder
 
Dribbel en haar bijzondere vervoersmiddel

Dribbel en haar bijzondere vervoersmiddel

Het baasje van Dribbel stuurde ons een paar leuke foto's en een filmpje van Dribbel. Zij is bij ons geopereerd aan haar knie. Natuurlijk moest ook zij de eerste 2 weken na de operatie rustig aan doen. Om haar dagen wat op te "leuken" werd ze als een prinses rondgereden in een bolderkar. Ze doet het supergoed na de operatie.

Lees verder
 
Ruige Frommel moet zich rustig houden...

Ruige Frommel moet zich rustig houden...

...en dat vond hij erg moelijk!

Lees verder