Klantervaringen 

 

Lexie kan weer trainen

Lexie kan weer trainen
Onze labrador had zich verstapt. Of zoiets. Ze liep wat mank. Flink schrikken bij de dierenarts: kruisband gescheurd van de linker knie. 

Van een vriendin van de training kregen we Steenwijk als suggestie. Wel een uurtje rijden.

Toen Tobias een week later eens goed naar onze Lexie keek, schrokken we nog veel meer: ook de kruisband van de rechter knie bleek kapot. Zorgvuldige uitleg en heldere demonstratie volgde. We hadden alle vertrouwen in Tobias en kozen met hem voor de TTA-rapid operatie. Die moest dan dus twee keer met drie maanden ertussen. En vervolgens eindeloos revalideren.

Dat is allemaal prima verlopen. Geslaagde operaties door professionele teams. Door voorspoedig herstel kon de tweede operatie al na zes weken worden uitgevoerd. Wij ondervonden vanuit Steenwijk deskundige begeleiding, ook via de telefoon en de mail. En wij hadden een zielige hond die toch verbazend snel weer opkrabbelde, die maandenlang  aan de lijn liep, en die nu weer rent en traint.

Onze Lexie is al tien jaar oud. Maar als je nu ziet hoe zij na drie maanden weer als vanouds te werk gaat, hebben wij geen moment spijt van al die uurtjes rijden naar Steenwijk. Tobias en team, erg bedankt voor jullie voortreffelijk vakwerk.

Joke en Heim Meijerink


Meer klantervaringen

Boss kan de wereld weer aan

Boss kan de wereld weer aan

Ik vind het zo bijzonder hoe Boss herstelt van zijn operatie (3 juli 2020) aan zijn rechter achterpootje. Het gaat zo goed en voorspoedig.

Lees verder
 
Jagertje Bas moet nog even geduld hebben...

Jagertje Bas moet nog even geduld hebben...

Hallo allemaal,

Het gaat al heel goed met mijn poot. Woensdag 14 augustus 2019 ben ik geopereerd. Vrouwtje zegt dat ik al te actief ben, ik loop al zelfs weer op mijn geopereerd pootje. 

Lees verder
 
Kyara: van een heel verveeld hondje weer terug naar een vrolijke dame

Kyara: van een heel verveeld hondje weer terug naar een vrolijke dame

Op 28 juni 2019 is Kyara geopereerd aan haar rechter achterpoot d.m.v. een Tight Rope. door Tobias. Kyara had een gescheurde kruisband. Ik heb voor de Tight Rope gekozen omdat uit de foto's bleek dat Kyara ook nog HD in beide heupen heeft. Kyara is net 3 jaar geworden.

Lees verder