Klantervaringen 

 

Koari een Spaanse asielzoeker

Koari een Spaanse asielzoeker
Het eerste wat opviel toen Kaori uit Spanje aankwam was dat ze niet goed op haar linker achterpootje stond. De dierenarts raadde aan het even aan te zien, maar toen het niet verbeterde hebben we foto’s gemaakt. Aan beide achterpoten had ze een patella luxatie
Het eerste wat opviel toen Kaori uit Spanje aankwam was dat ze niet goed op haar linker achterpootje stond. De dierenarts raadde aan het even aan te zien, maar toen het niet verbeterde hebben we foto’s gemaakt. Aan beide achterpoten had ze een patella luxatie. Dat zou leiden tot nare artrose en chronische pijn. Op aanraden van een bevriende vrijwilliger zijn we naar Steenwijk gereden. Een eind weg voor ons, maar al bij aankomst was duidelijk dat we goed zaten. Prettige sfeer, vriendelijke mensen. Bij Tobias was Kaori zeker in goede handen. Na drie uurtjes wachten mocht ik Kaori weer mee terug naar huis nemen. Ik kreeg een formulier met instructies mee en een dag later werd ik gebeld om te vragen hoe het met Kaori ging. Een moeilijke nacht, maar een paar dagen na de operatie knapte Kaori snel op. Ze is weer vrolijk en kan al een paar minuutjes mee wandelen. Wel moeten we nu opletten dat ze niet té enthousiast gaat worden met de andere honden. Drie maanden revalideren, dan even lekker van de zomer genieten, waarna ook het rechterpootje aan de beurt komt. Dank Tobias en assistentes voor alle goede zorgen. Anke en Kaori

Meer klantervaringen

Boss kan de wereld weer aan

Boss kan de wereld weer aan

Ik vind het zo bijzonder hoe Boss herstelt van zijn operatie (3 juli 2020) aan zijn rechter achterpootje. Het gaat zo goed en voorspoedig.

Lees verder
 
Jagertje Bas moet nog even geduld hebben...

Jagertje Bas moet nog even geduld hebben...

Hallo allemaal,

Het gaat al heel goed met mijn poot. Woensdag 14 augustus 2019 ben ik geopereerd. Vrouwtje zegt dat ik al te actief ben, ik loop al zelfs weer op mijn geopereerd pootje. 

Lees verder
 
Kyara: van een heel verveeld hondje weer terug naar een vrolijke dame

Kyara: van een heel verveeld hondje weer terug naar een vrolijke dame

Op 28 juni 2019 is Kyara geopereerd aan haar rechter achterpoot d.m.v. een Tight Rope. door Tobias. Kyara had een gescheurde kruisband. Ik heb voor de Tight Rope gekozen omdat uit de foto's bleek dat Kyara ook nog HD in beide heupen heeft. Kyara is net 3 jaar geworden.

Lees verder