Klantervaringen 

 

Kater Devil geopereerd aan patella luxatie

Kater Devil geopereerd aan patella luxatie
"In Juni 2012 begon het allemaal. Het was al vrij snel niet in orde en daarom kwam ik bij dierenarts Tobias terecht. Bij Devil werd een patella luxatie geconstateerd."

"Ik had geen idee wat het inhield, toch blijkt het veel voor te komen bij dit ras. Tobias legde alles goed uit. Ik moest rekening houden met een eventuele operatie. Na een half jaar zou ik terugkomen voor controle.

Eenmaal thuis ging ik er op letten, en inderdaad liep hij wel anders. Na een paar maanden vertrouwde ik het niet. Samen met mijn vriend maakten we een nieuwe afspraak. En inderdaad Devil had veel pijn en kon een week later geopereerd worden. Dus dat hebben we uiteraard ook gedaan. Vrijdag 8 juni werd Devil geopereerd. Ik ben bij hem gebleven toen hij de narcose kreeg, maar ik had er wel moeite mee. Ik ben naar huis gegaan en heb gewacht toen ik hem kon ophalen. Om half 5 ‘s middags was Devil weer wakker. De operatie was goed verlopen en Devil mocht mee naar huis. Toen we thuis kwamen heb ik hem lekker in zijn bench gelegd. Boven verwachting: binnen een uur sprong hij gewoon op de kattenbak en heeft hij twee keer een flinke maaltijd gegeten. Ongelofelijk.

De eerste nachten heb ik bij hem geslapen, om hem in de gaten te houden en om hem gerust te stellen. Bij alle controles was alles goed. Tobias had al gezegd dat zijn andere poot ook moest.

Vrijdag 31 Augustus was de volgende operatie. Deze keer ben ik daar gebleven omdat Angel getrimd werd. Om 4 uur werd Devil wakker gemaakt. Ook deze operatie was goed gegaan. Alleen bij deze poot kreeg Devil pennen in zijn knie. Na een half uur mocht Devil mee naar huis. Toen we thuis kwamen reageerde hij vreemd. Hij viel was duizelig en wilde niet eten en drinken. Na een paar uur afwachten vertrouwde ik het niet. Ik heb de dierenarts-assistente opgebeld en ik kon komen. Ook bij de dierenarts viel hij steeds om: dit kwam nog door de narcose. We hebben besloten om hem daar een nachtje te houden. De volgende ochtend konden we Devil ophalen. Devil keek wel een beetje boos en beledigend, maar was alweer helemaal bij bewustzijn. Devil mocht mee naar huis. Eenmaal thuis was het weer de Devil die we kennen. Ook deze keer sliep ik bij hem. Overdag slaapt hij veel en ‘s nachts in hij actief.

Ook nu gaat het goed met Devil. Hij mag nu af en toe weer een klein stukje lopen. Tot dat hij van de week op de krabpaal sprong. Ook weer ongelofelijk nog geen week geleden is hij geopereerd. En nu alweer zo actief.  Ik ben zeer tevreden over onze dierenartsen en assistentes. Zij hebben er tenslotte voor gezorgd dat Devil weer beter wordt.  Dit verhaal schreef ik om andere mensen gerust te stellen die ook met dit probleem zitten.  Bij deze dierenkliniek zit je aan het juiste adres. Ik heb er alle vertrouwen in dat alles goed komt.  Nu kan Devil straks weer lekker genieten. Dat is wat hij verdient."


Meer klantervaringen

Boss kan de wereld weer aan

Boss kan de wereld weer aan

Ik vind het zo bijzonder hoe Boss herstelt van zijn operatie (3 juli 2020) aan zijn rechter achterpootje. Het gaat zo goed en voorspoedig.

Lees verder
 
Jagertje Bas moet nog even geduld hebben...

Jagertje Bas moet nog even geduld hebben...

Hallo allemaal,

Het gaat al heel goed met mijn poot. Woensdag 14 augustus 2019 ben ik geopereerd. Vrouwtje zegt dat ik al te actief ben, ik loop al zelfs weer op mijn geopereerd pootje. 

Lees verder
 
Kyara: van een heel verveeld hondje weer terug naar een vrolijke dame

Kyara: van een heel verveeld hondje weer terug naar een vrolijke dame

Op 28 juni 2019 is Kyara geopereerd aan haar rechter achterpoot d.m.v. een Tight Rope. door Tobias. Kyara had een gescheurde kruisband. Ik heb voor de Tight Rope gekozen omdat uit de foto's bleek dat Kyara ook nog HD in beide heupen heeft. Kyara is net 3 jaar geworden.

Lees verder