Klantervaringen 

 

Gio vertelt zelf zijn verhaal

Gio vertelt zelf zijn verhaal
"Door een stomme stap in een kuil tijdens het spelen, scheurde ik mijn knieband. Ik ging verder spelen alleen op drie poten."

Dag allemaal, Mijn naam is Gio van het Sallandse Bergdal.

Röntgenfoto's
De dag na het verstappen gingen mijn baasjes met mij naar Anne van Dierenkliniek Steenwijk. Ik vind haar altijd erg lief, maar dat moet je maar niet verder vertellen. Ze heeft toen aan mijn linkerachterpoot zitten trekken en dat vond ik niet prettig, dus gaf ze mij een roesje. Ik viel in slaap en weet niet exact wat ze hebben gedaan, maar ik kan je wel vertellen dat toen ik wakker werd ik spierpijn had. Mijn baasjes keken niet echt blij toen ik weer wakker was en mee naar huis mocht, ik hoorde ze zeggen dat ik geopeerd moest worden. Ik mocht daarna niet meer ravotten met mijn twee broers en zusje. 

Prikjes
Op maandag 14 september ging ik samen met mijn baasjes naar Tobias. Hij zou mij gaan opereren. Mijn baas en Tobias tilden mij op de tafel en toen kreeg ik een spuit. Hiervan ging ik (weer) slapen. Het eerste wat ik weer weet is dat ik onder een dekbed lig en dat mijn vrouwtje bij mij lag. Tobias zat ook tegen mij te praten en ik kreeg weer een prikje. Daarna haalde hij een naald uit mijn voorpoot en een minuut of tien later (dacht ik... maar achteraf was dat dus even anders) werd ik met deken en al naar de voordeur gesleept. Daar aan gekomen ging de deur open, en kwam ik in de benen. Toen pas kreeg ik in de gaten dat ik mijn linker achterpoot niet goed kon gebruiken, nou ja ook dat was geen probleem voor mij, dan hobbel ik op drie poten verder, zolang ik maar naar huis kan!!

De eerste dag
Thuis gekomen mocht ik lekker gaan slapen in mijn speciale “mand” die mijn baas voor mij had gemaakt. Toen ik weer wakker werd kreeg ik een klein beetje te eten en dat was maar goed ook, want ik had sinds mijn ontbijt niets meer gehad. Toen had ik ook kriebels aan mijn poot, daar zat totaal geen haar meer op. Blijkt dat ze dat er hadden afgeschoren, het leek wel een kippenbout. Daarna ben ik nog heel even buiten geweest om te plassen, en toen weer snel naar mijn mand terug. Ik was toch wel heel erg moe.

Herstel:
De volgende dag wilde ik al weer spelen met mijn broers en zusje, maar dat vonden mijn baasjes niet goed. Waarom dat niet mocht, en nog steeds niet mag, daar ben ik nog niet achter. Ik kan toch rustig op 3 benen rond rennen en af en toe steunen op mijn geopereerde poot. 4 dagen na mijn operatie moest ik weer naar Tobias toe, daar had ik helemaal geen zin in, maar goed kennelijk hoort dat zo. Daar gekomen ging die akelige pleister van mijn knie.. Eindelijk!!!

Tobias zei tegen mijn baasjes dat de wond er goed uitzag en dat ik al weer goed rond hobbel op alle 4 mijn poten. En ik mocht weer een klein stukje lopen, maar alleen aan de riem en hele kleine stukjes. Wat ik wel heel erg jammer vind is dat ik momenteel niet naar de training mag. Anderhalve week na de operatie moest ik weer naar Tobias toe voor controle. Tobias was heel tevreden en ik mag nu maximaal 10 minuten lopen aan de riem, en aangezien het nu nog erg mooi weer is geniet ik daar met volle teugen van. Ook groeien mijn haren al weer terug op mijn poot. Over 4 weken moet ik terug komen en dan gaan ze een foto maken van mijn knie om te kijken of alles goed gaat.

Bericht van de baasjes:
Gio heeft een tta rapid ondergaan op maandag 14 september j.l. We zijn nu twee en een halve week verder en het gaat hartstikke goed met hem. Hij heeft alleen de eerste avond wat pijnklachten gehad..De dag erna wandelde hij al weer op 4 poten. 12 dagen na zijn operatie mocht hij weer10 minuten zwemmen in het Natte Neuzenbad in Waskermeer. Wij zijn al 5 jaar erg tevreden over dierenkliniek Steenwijk met zijn voltallige team. Gio komt er al vanaf 8 weken oud en kent het team daar goed en hij weet ook heel goed dat hij na een controle, spuit of onderzoek altijd een lekker koekje krijgt.


Meer klantervaringen

Boss kan de wereld weer aan

Boss kan de wereld weer aan

Ik vind het zo bijzonder hoe Boss herstelt van zijn operatie (3 juli 2020) aan zijn rechter achterpootje. Het gaat zo goed en voorspoedig.

Lees verder
 
Jagertje Bas moet nog even geduld hebben...

Jagertje Bas moet nog even geduld hebben...

Hallo allemaal,

Het gaat al heel goed met mijn poot. Woensdag 14 augustus 2019 ben ik geopereerd. Vrouwtje zegt dat ik al te actief ben, ik loop al zelfs weer op mijn geopereerd pootje. 

Lees verder
 
Kyara: van een heel verveeld hondje weer terug naar een vrolijke dame

Kyara: van een heel verveeld hondje weer terug naar een vrolijke dame

Op 28 juni 2019 is Kyara geopereerd aan haar rechter achterpoot d.m.v. een Tight Rope. door Tobias. Kyara had een gescheurde kruisband. Ik heb voor de Tight Rope gekozen omdat uit de foto's bleek dat Kyara ook nog HD in beide heupen heeft. Kyara is net 3 jaar geworden.

Lees verder