Klantervaringen 

 

Geen frisbee meer voor Twiggy, maar wel aan de fiets

Geen frisbee meer voor Twiggy, maar wel aan de fiets

Onze Twiggy, kruising Jack-Shih tzu, liep de laatste tijd al een paar keer te trekken met 1 van z'n achterpootjes; zij hinkelde dan wat op 3 pootjes. Eerst dachten we een trekje van haar jack russel kant, maar ze is inmiddels 7 en had dat nog nooit in die mate gedaan.

Twiggy mag supergraag spelen met een balletje en een frisbee, maar laten we hiermee maar even rustig aan doen. Na 2 weken rustig aan doen weer spelen met de frisbee en vervolgens weer misse boel!

Dan toch maar een afspraak maken met Tobias. Hij is gespecialiseerd in knie operaties en had na enkele seconden al door dat hier dan ook het probleem lag; dus weinig andere keus dan opereren maar.

Uiteindelijk bleek Twiggy de kruisbanden en meniscus kapot te hebben.....

Tobias heeft deze operatie keurig uitgevoerd en na zijn advies raadzaam te hebben opgevolgd (we hebben zelf enkele weken fysiotherapie bij Twiggy gedaan..haha) loopt en rent ze weer als vanouds! LET OP: tevens het advies opgevolgd om niet meer met een frisbee te spelen hoe spijtig dit ook is voor ons kleine hondje. Dan maar een stukje fietsen zodat ze haar energie kwijt kan.

Al met al was het een verstandige beslissing om onze Twiggy tijdelijk uit handen te geven aan de specialisten. Bedankt namens Ingrid, Erwin en Twiggy


Meer klantervaringen

Boss kan de wereld weer aan

Boss kan de wereld weer aan

Ik vind het zo bijzonder hoe Boss herstelt van zijn operatie (3 juli 2020) aan zijn rechter achterpootje. Het gaat zo goed en voorspoedig.

Lees verder
 
Jagertje Bas moet nog even geduld hebben...

Jagertje Bas moet nog even geduld hebben...

Hallo allemaal,

Het gaat al heel goed met mijn poot. Woensdag 14 augustus 2019 ben ik geopereerd. Vrouwtje zegt dat ik al te actief ben, ik loop al zelfs weer op mijn geopereerd pootje. 

Lees verder
 
Kyara: van een heel verveeld hondje weer terug naar een vrolijke dame

Kyara: van een heel verveeld hondje weer terug naar een vrolijke dame

Op 28 juni 2019 is Kyara geopereerd aan haar rechter achterpoot d.m.v. een Tight Rope. door Tobias. Kyara had een gescheurde kruisband. Ik heb voor de Tight Rope gekozen omdat uit de foto's bleek dat Kyara ook nog HD in beide heupen heeft. Kyara is net 3 jaar geworden.

Lees verder