Klantervaringen 

 

Geen frisbee meer voor Twiggy, maar wel aan de fiets

Geen frisbee meer voor Twiggy, maar wel aan de fiets

Onze Twiggy, kruising Jack-Shih tzu, liep de laatste tijd al een paar keer te trekken met 1 van z'n achterpootjes; zij hinkelde dan wat op 3 pootjes. Eerst dachten we een trekje van haar jack russel kant, maar ze is inmiddels 7 en had dat nog nooit in die mate gedaan.

Twiggy mag supergraag spelen met een balletje en een frisbee, maar laten we hiermee maar even rustig aan doen. Na 2 weken rustig aan doen weer spelen met de frisbee en vervolgens weer misse boel!

Dan toch maar een afspraak maken met Tobias. Hij is gespecialiseerd in knie operaties en had na enkele seconden al door dat hier dan ook het probleem lag; dus weinig andere keus dan opereren maar.

Uiteindelijk bleek Twiggy de kruisbanden en meniscus kapot te hebben.....

Tobias heeft deze operatie keurig uitgevoerd en na zijn advies raadzaam te hebben opgevolgd (we hebben zelf enkele weken fysiotherapie bij Twiggy gedaan..haha) loopt en rent ze weer als vanouds! LET OP: tevens het advies opgevolgd om niet meer met een frisbee te spelen hoe spijtig dit ook is voor ons kleine hondje. Dan maar een stukje fietsen zodat ze haar energie kwijt kan.

Al met al was het een verstandige beslissing om onze Twiggy tijdelijk uit handen te geven aan de specialisten. Bedankt namens Ingrid, Erwin en Twiggy


Meer klantervaringen

Flip kan weer echt kat zijn!

Flip kan weer echt kat zijn!

Niet helemaal op zijn gemak voor de foto.

Lees verder
 
Dag, ik ben Syb.

Dag, ik ben Syb.

Nogal druk van mijzelf. En ik sta ook vlug op mijn achterste poten.

Lees verder
 
Bobby is weer een blije, fitte Boxer

Bobby is weer een blije, fitte Boxer

Zeer kundig en vriendelijk. Zowel de dierenartsen als de assistenten. De twee knie operaties bij onze boxer van 45 kilo zijn zeer geslaagd. We hebben weer een blije fitte hond.

Lees verder