Klantervaringen 

 

Diesel is weer helemaal de oude

Diesel is weer helemaal de oude
Na een wandeling in het park in de winter is diesel op het ijs gegaan (wat achter af niet zo slim bleek) even later kwam hij weer kreupel van het ijs af ,waarschijnlijk uit gegleden op het ijs.

Na een bezoek bij onze dierenarts en een foto verder bleek de diagnose een gescheurde kruisband. Wat nu vroeg ik, een operatie of een lange lijdensweg was het antwoord van de dierenarts kort maar duidelijk. Maar dat kon hij niet doen, dat was specialistisch werk maar hij had wel wat suggesties wat ik kon doen . 

Op zoek naar wat informatie kwamen we terecht bij dierenkliniek Steenwijk,we hebben deze kliniek gebeld en ons probleem uitgelegd, de assistente die we aan de lijn kregen zij dat de dierenarts bezig was met een operatie en dat hij ons wel even terug belde als hij klaar was. En dat gebuurde, het probleem uitgelegd, de foto's via internet laten opsturen en direct maar een afspraak.

 De dag van de operatie kwam snel dichterbij en dat was maar goed ook, want diesel ging steeds slechter lopen... wat wil je ook hij was ook niet de lichtste met zijn 65 kilo......

De dag van de operatie was bereikt, bij de kliniek aangekomen werden we zeer enthousiast ontvangen (dat was een goed gevoel) de dierenarts Tobias kwam en nam ons mee om uit te leggen wat hij wat hij ging doen en wat de operatie precies allemaal inhield, dat deed hij voor met een beeldknie wat heel duidelijk was.

Het was zo ver, Diesel kreeg zijn narcose, zijn knie werd geschoren en daar ging hij..... (slik). Voor ons het moment om het centrum van Steenwijk maar eens te bezoeken. Anderhalf uur later kwam wij  terug en was de operatie achter de rug. Tobias legde uit hoe het was gegaan en wat hij precies had gedaan. Wendy de assistente nam ons mee naar de uitslaapkamer waar Diesel nog volledig uitgeteld  lag te wachten op een deken op de vloer, hij paste niet in een bench zei Wendy lachend hij was te groot

Nog een kopje koffie en Wendy kwam ons uitleggen hoe de revalidatie zou gaan, welke medicijnen Diesel kreeg en waar we op moesten letten. We mochten altijd bellen en mailen voor vragen of begeleiding zei ze.

Drie maanden na de operatie kijken we zeer tevreden terug op onze ervaring met Dierenkliniek Steenwijk.

Tobias en Wendy (en alle anderen) hartstikke bedankt voor de goede zorgen!! Van ons krijgen jullie een dikke pluim!" aldus de baasjes van Diesel.

Bedankt namens de Fam: Drogt en Diesel

Te Stadskanaal


Meer klantervaringen

Boss kan de wereld weer aan

Boss kan de wereld weer aan

Ik vind het zo bijzonder hoe Boss herstelt van zijn operatie (3 juli 2020) aan zijn rechter achterpootje. Het gaat zo goed en voorspoedig.

Lees verder
 
Jagertje Bas moet nog even geduld hebben...

Jagertje Bas moet nog even geduld hebben...

Hallo allemaal,

Het gaat al heel goed met mijn poot. Woensdag 14 augustus 2019 ben ik geopereerd. Vrouwtje zegt dat ik al te actief ben, ik loop al zelfs weer op mijn geopereerd pootje. 

Lees verder
 
Kyara: van een heel verveeld hondje weer terug naar een vrolijke dame

Kyara: van een heel verveeld hondje weer terug naar een vrolijke dame

Op 28 juni 2019 is Kyara geopereerd aan haar rechter achterpoot d.m.v. een Tight Rope. door Tobias. Kyara had een gescheurde kruisband. Ik heb voor de Tight Rope gekozen omdat uit de foto's bleek dat Kyara ook nog HD in beide heupen heeft. Kyara is net 3 jaar geworden.

Lees verder