Klantervaringen 

 

Dag, ik ben Syb.

Dag, ik ben Syb.
Nogal druk van mijzelf. En ik sta ook vlug op mijn achterste poten.
Dat laatste pakte op zekere dag erg slecht voor mij uit. Kruisband gescheurd. Wat te doen? Ik heb het in het algemeen niet erg op dierenklinieken. Maar nu kon het niet anders. In overleg met mijn baasjes en na referenties geraadpleegd te hebben heb ik besloten naar Dierenkliniek Steenwijk te gaan. Aardige mensen en op zijn tijd een koekje. Van de operatie heb ik niet veel gemerkt, maar van het revalideren des te meer. Ik heb er ruim de tijd voor genomen. Zeker 2 maanden alles stapvoets. Ik kreeg alle medewerking van mijn baasjes. Voor hen was het zeker niet gemakkelijk, maar ik moest nu echt voor mijzelf opkomen. En alle inspanning was niet tevergeefs. Na 3 maanden loop ik weer als vanouds. Ik ben beretrots op mijzelf, maar wil toch ook de bijdrage van dierenarts Tobias  wel even genoemd hebben. Dankjewel.

Meer klantervaringen

Kyara: van een heel verveeld hondje weer terug naar een vrolijke dame

Kyara: van een heel verveeld hondje weer terug naar een vrolijke dame

Op 28 juni 2019 is Kyara geopereerd aan haar rechter achterpoot d.m.v. een Tight Rope. door Tobias. Kyara had een gescheurde kruisband. Ik heb voor de Tight Rope gekozen omdat uit de foto's bleek dat Kyara ook nog HD in beide heupen heeft. Kyara is net 3 jaar geworden.

Lees verder
 
Dribbel en haar bijzondere vervoersmiddel

Dribbel en haar bijzondere vervoersmiddel

Het baasje van Dribbel stuurde ons een paar leuke foto's en een filmpje van Dribbel. Zij is bij ons geopereerd aan haar knie. Natuurlijk moest ook zij de eerste 2 weken na de operatie rustig aan doen. Om haar dagen wat op te "leuken" werd ze als een prinses rondgereden in een bolderkar. Ze doet het supergoed na de operatie.

Lees verder
 
Ruige Frommel moet zich rustig houden...

Ruige Frommel moet zich rustig houden...

...en dat vond hij erg moelijk!

Lees verder