Klantervaringen 

 

Dag, ik ben Syb.

Dag, ik ben Syb.
Nogal druk van mijzelf. En ik sta ook vlug op mijn achterste poten.
Dat laatste pakte op zekere dag erg slecht voor mij uit. Kruisband gescheurd. Wat te doen? Ik heb het in het algemeen niet erg op dierenklinieken. Maar nu kon het niet anders. In overleg met mijn baasjes en na referenties geraadpleegd te hebben heb ik besloten naar Dierenkliniek Steenwijk te gaan. Aardige mensen en op zijn tijd een koekje. Van de operatie heb ik niet veel gemerkt, maar van het revalideren des te meer. Ik heb er ruim de tijd voor genomen. Zeker 2 maanden alles stapvoets. Ik kreeg alle medewerking van mijn baasjes. Voor hen was het zeker niet gemakkelijk, maar ik moest nu echt voor mijzelf opkomen. En alle inspanning was niet tevergeefs. Na 3 maanden loop ik weer als vanouds. Ik ben beretrots op mijzelf, maar wil toch ook de bijdrage van dierenarts Tobias  wel even genoemd hebben. Dankjewel.

Meer klantervaringen

Bobby is weer een blije, fitte Boxer

Bobby is weer een blije, fitte Boxer

Zeer kundig en vriendelijk. Zowel de dierenartsen als de assistenten. De twee knie operaties bij onze boxer van 45 kilo zijn zeer geslaagd. We hebben weer een blije fitte hond.

Lees verder
 
Sam heeft teveel gesprongen

Sam heeft teveel gesprongen

Een aantal maanden geleden heeft onze hond lekker gespeeld met een andere hond: greppel springen tussen de landerijen. Heel veel lol dat wel, maar thuisgekomen liep ze op drie poten.

Lees verder