Klantervaringen 

 

Boss kan de wereld weer aan

Boss kan de wereld weer aan
Ik vind het zo bijzonder hoe Boss herstelt van zijn operatie (3 juli 2020) aan zijn rechter achterpootje. Het gaat zo goed en voorspoedig.

Wij moeten hem nu afremmen, hij wil alleen maar spelen.
Hij is pas 1 week geleden geopereerd!
Ik vond het allemaal zo vlot en naar wens gaan. Boss kreeg een slaapmiddel, viel op mijn schoot in slaap, en werd na de operatie ook weer wakker op mijn schoot.
Alle medicatie bleef gelukkig ook in zijn maagje (hij kan bijna nergens tegen) gaf hem de hele dag door een beetje eten zodat zn maagje gevuld bleef, en dat werkte goed. Het was in het begin een beetje spannend om de oefeningen te doen maar nu is hij er aan gewend en weet dat hij na de oefening iets lekkers krijgt.
Ik ben Tobias zeer dankbaar en hoop dat Boss zijn linker achterpoot net zo voorspoedig gaat.

Was mij het ritje vanuit Zaandam meer dan waard!    

Hartelijke groet,

Het baasje van Boss


Meer klantervaringen

Jagertje Bas moet nog even geduld hebben...

Jagertje Bas moet nog even geduld hebben...

Hallo allemaal,

Het gaat al heel goed met mijn poot. Woensdag 14 augustus 2019 ben ik geopereerd. Vrouwtje zegt dat ik al te actief ben, ik loop al zelfs weer op mijn geopereerd pootje. 

Lees verder
 
Kyara: van een heel verveeld hondje weer terug naar een vrolijke dame

Kyara: van een heel verveeld hondje weer terug naar een vrolijke dame

Op 28 juni 2019 is Kyara geopereerd aan haar rechter achterpoot d.m.v. een Tight Rope. door Tobias. Kyara had een gescheurde kruisband. Ik heb voor de Tight Rope gekozen omdat uit de foto's bleek dat Kyara ook nog HD in beide heupen heeft. Kyara is net 3 jaar geworden.

Lees verder
 
Dribbel en haar bijzondere vervoersmiddel

Dribbel en haar bijzondere vervoersmiddel

Het baasje van Dribbel stuurde ons een paar leuke foto's en een filmpje van Dribbel. Zij is bij ons geopereerd aan haar knie. Natuurlijk moest ook zij de eerste 2 weken na de operatie rustig aan doen. Om haar dagen wat op te "leuken" werd ze als een prinses rondgereden in een bolderkar. Ze doet het supergoed na de operatie.

Lees verder