Klantervaringen 

 

Bobby is weer een blije, fitte Boxer

Bobby is weer een blije, fitte Boxer
Zeer kundig en vriendelijk. Zowel de dierenartsen als de assistenten. De twee knie operaties bij onze boxer van 45 kilo zijn zeer geslaagd. We hebben weer een blije fitte hond.

Vijf maanden geleden is Bobby geopereerd aan zijn knie. Sinds een maand kan Bobbie weer rennen en spelen met zijn vriendinnetje Puck. De knieoperatie is volgens het boekje gegaan, en we hadden ook niet anders verwacht. Dierenarts Tobias had eerder eenzelfde operatie uitgevoerd bij de andere achterpoot. Ook dat is heel goed gegaan.

Behalve dat we zeer tevreden zijn over het resultaat, zijn we ook blij met de manier waarop Tobias en zijn team met ons en onze honden omgaan. We rijden daarom ook graag iedere keer van Zwolle naar Steenwijk!

Familie Poen uit Zwolle 


Meer klantervaringen

Sam heeft teveel gesprongen

Sam heeft teveel gesprongen

Een aantal maanden geleden heeft onze hond lekker gespeeld met een andere hond: greppel springen tussen de landerijen. Heel veel lol dat wel, maar thuisgekomen liep ze op drie poten.

Lees verder
 
Sira uit zuid-Frankrijk

Sira uit zuid-Frankrijk

Sira komt speciaal uit zuid-Frankrijk bij ons voor de operatie aan haar knie. Een hele eer vinden wij.

Lees verder
 
Behendige Tim uit Griekenland

Behendige Tim uit Griekenland

1 jaar geleden kreeg ik Tim, Tim was toen een 1 jaar oud hondje van de straat geplukt uit Griekenland. Toen ik hem kreeg leek er niks mis met zijn gezondheid, maar na een paar weken gilde hij het soms uit tijdens het lopen.

Lees verder