Klantervaringen 

 

Bibi met patella luxatie

Bibi met patella luxatie
Mijn naam is Bibi, ben een vrouwtje en 3,5 jaar jong. Ik ben een kruising van een Shih Tzu en een Cairn terrier. En ik heb 2 geweldige baasjes, die veel voor mij betekenen.
Hallo allemaal, Ik zal mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Bibi, ben een vrouwtje en 3,5 jaar jong. Ik ben een kruising van een Shih Tzu en een Cairn terrier. En ik heb 2 geweldige baasjes, die veel voor mij betekenen. Ik mag heel veel, wordt verwend, maar ze zijn wel recht door zee. Ja is ja en nee is nee!!! Vorig jaar bij de jaarlijkse controle constateerde ome Tobias bij mijn rechter achterpootje een afwijking. Ik had een losse knieschijf (schoof er telkens naast) en een te ruime knieband. Nou dat vonden mijn baasjes niet leuk en gingen verdrietig naar huis. Thuis hadden ze het er telkens over, wel opereren, of nog een jaartje wachten etc. Een week later zijn ze weer naar ome Tobias gegaan om er weer over te praten. Ik was er ook bij, maar begreep er niets van, begrijp en versta normaal erg veel, maar dit ging mijn pet te boven. Maar de eindconclusie was, ik moest er toch aan geloven. Op 15 december 2015 ging ik onder het mes. De operatie duurde een klein uur, maar ik heb er niets van gemerkt, heb heerlijk geslapen. Er zijn 2 pennetjes ingezet en de knieband is aangetrokken en vastgeniet. Toen ik bijkwam lag ik heerlijk bij mijn baasjes op de schoot De eerste nacht thuis ging prima, had beetje pijn, maar heb geen kik gegeven. Mijn baasjes waren super trots op mij. En na 14 dagen op 1 januari 2016 liep ik alweer op 4 pootjes Dat was voor de operatie niet zo, toen liep ik vaak op 3 pootjes Wij zijn nu 6 weken verder en eigenlijk kan ik alles al weer. Maar ik moet nog zeker 6 weken aan de lijn lopen. Dat moet van ome Tobias en verder mag ik nog niet springen en draven. Het bindweefsel moet het pootje goed stevig maken, vandaar. Dat was wel even balen, maar ja als dat alles is, toch? Zowel ik als mijn baasjes willen ome Tobias en zijn team hartelijk danken voor de goede zorgen, en ik ben erg blij dat ik het gedaan heb. groetjes, lik en poot van jullie liefhebbende Bibi ​

Meer klantervaringen

Boss kan de wereld weer aan

Boss kan de wereld weer aan

Ik vind het zo bijzonder hoe Boss herstelt van zijn operatie (3 juli 2020) aan zijn rechter achterpootje. Het gaat zo goed en voorspoedig.

Lees verder
 
Jagertje Bas moet nog even geduld hebben...

Jagertje Bas moet nog even geduld hebben...

Hallo allemaal,

Het gaat al heel goed met mijn poot. Woensdag 14 augustus 2019 ben ik geopereerd. Vrouwtje zegt dat ik al te actief ben, ik loop al zelfs weer op mijn geopereerd pootje. 

Lees verder
 
Kyara: van een heel verveeld hondje weer terug naar een vrolijke dame

Kyara: van een heel verveeld hondje weer terug naar een vrolijke dame

Op 28 juni 2019 is Kyara geopereerd aan haar rechter achterpoot d.m.v. een Tight Rope. door Tobias. Kyara had een gescheurde kruisband. Ik heb voor de Tight Rope gekozen omdat uit de foto's bleek dat Kyara ook nog HD in beide heupen heeft. Kyara is net 3 jaar geworden.

Lees verder