Klantervaringen 

 

Benita TTA rapid

Benita TTA rapid
Gelukkig konden ze mij in Steenwijk goed helpen en werd ik geopereerd doormiddel van een TTA rapid. De genezing van de wond verliep prima en de nazorg was fantastisch. Ze waren daar erg lief voor mij!

 

Hallo, mag ik me even voorstellen?

Ik ben Benita, een Kangal uit Turkije. Als pup ben ik verhuist naar Spanje. Toen ik te groot werd hebben ze mij op straat gedumpt en ben ik gaan zwerven. Als zwerfhond werd ik gevangen door hele enge mensen met netten en stokken, waar ik nu nog bang voor ben. Ze namen me mee naar een groot open terrein en daar werd ik vastgeketend aan een grote dikke ketting, net als alle andere honden die als zwerfhond waren opgepakt. Af en toe gooiden ze ons voedsel toe, maar door die grote ketting kon je er soms net niet bij. Ook kwam het voor dat je er wel bij kon, maar moest vechten met de hond die er dan ook net bij kon. Het leven was toen helemaal niet zo`n pretje, totdat er mensen van stichting Resanito uit Nederland langskwamen. Zij hebben ons gered en zorgden goed voor ons!

Uiteindelijk ben ik geadopteerd door mijn huidige baasje en naar Nederland overgevlogen! Hoewel ik een heerlijk leven heb gekregen, kon ik het zwerven niet laten. Het zit namelijk ook in mijn bloed om lekker te struinen om vervolgens na een paar dagen (weken) weer huiswaarts te keren. Mijn baasje was daar echter niet zo blij mee, omdat het hier in Nederland gewoon niet mag. Intussen ben ik 7 jaar en een stuk rustiger geworden, maar met mijn grote ben ik soms wel erg onhandig bezig. Zo gleed ik ongeveer een jaar geleden uit op het laminaat door mijn eigen klunzigheid en liep ik mank. Mijn baasje natuurlijk met mij naar de dierenarts, waar ik ook altijd mijn prikjes kreeg. Daar kreeg ik een antibioticaprik en pilletjes tegen de pijn. Na een aantal weken ging ik steeds moeilijker lopen. Uiteindelijk werd er na 3 maanden door de dierenarts besloten om foto`s te nemen van mijn poot, maar op de manier waarop ze dat deden daar had mijn baasje geen goed woord voor over. Ze zei: "mocht Benita al iets ernstigs hebben, dan is dat dankzij die dierenarts nu wel zeker zo", door de manier waarop ik daar behandeld ben en wilde er niet meer heen. Ze ging op zoek naar een andere dierenarts. Deze concludeerde dat er iets aan de hand was met mijn knie en gaf het advies om op zoek te gaan naar een goede orthopeed.

Deze vond ze in Steenwijk! "Dierenkliniek Steenwijk" nam foto`s van beide knieën en daarop was duidelijk te zien dat bij één knie de kruisbanden helemaal waren afgescheurd en omdat ik er veel te lang mee doorgelopen heb is er ook nog artrose ontstaan. Gelukkig konden ze mij in Steenwijk goed helpen en werd ik geopereerd doormiddel van een TTA rapid. De genezing van de wond verliep prima en de nazorg was fantastisch. Ze waren daar erg lief voor mij! Alleen die vloer is daar wel erg glad en dat vond ik eng, want door mijn klunzigheid gleed ik daar nog wel eens weer uit. Maar na een aantal nazorg bezoekjes mocht ik bij binnenkomst op de mat blijven staan of buiten wachten en kwam de dierenarts naar mij toe om te kijken hoe het met mij ging.

Een half jaar lang moest ik rustig aandoen en draaide ik mijn poot nog steeds een beetje weg, maar intussen kan ik weer alles. Rennen, springen, spelen en weer hele lange wandelingen maken. Voor de artrose krijg ik PrimaVal Gelatinaat en gaat het geweldig met mij!

Mijn baasje is vol lof over "Dierenkliniek Steenwijk" en ik ben ze dankbaar dat mijn leven weer een stuk aangenamer en vrolijker is! Daarvoor onze hartelijke dank!!! Met vriendelijke groeten, Benita en Aly Donker.


Meer klantervaringen

Boss kan de wereld weer aan

Boss kan de wereld weer aan

Ik vind het zo bijzonder hoe Boss herstelt van zijn operatie (3 juli 2020) aan zijn rechter achterpootje. Het gaat zo goed en voorspoedig.

Lees verder
 
Jagertje Bas moet nog even geduld hebben...

Jagertje Bas moet nog even geduld hebben...

Hallo allemaal,

Het gaat al heel goed met mijn poot. Woensdag 14 augustus 2019 ben ik geopereerd. Vrouwtje zegt dat ik al te actief ben, ik loop al zelfs weer op mijn geopereerd pootje. 

Lees verder
 
Kyara: van een heel verveeld hondje weer terug naar een vrolijke dame

Kyara: van een heel verveeld hondje weer terug naar een vrolijke dame

Op 28 juni 2019 is Kyara geopereerd aan haar rechter achterpoot d.m.v. een Tight Rope. door Tobias. Kyara had een gescheurde kruisband. Ik heb voor de Tight Rope gekozen omdat uit de foto's bleek dat Kyara ook nog HD in beide heupen heeft. Kyara is net 3 jaar geworden.

Lees verder