Klantervaringen 

 

Behendige Tim uit Griekenland

Behendige Tim uit Griekenland

1 jaar geleden kreeg ik Tim, Tim was toen een 1 jaar oud hondje van de straat geplukt uit Griekenland. Toen ik hem kreeg leek er niks mis met zijn gezondheid, maar na een paar weken gilde hij het soms uit tijdens het lopen.

De dierenarts vertelde me dat hij patella luxatie had en verwees ons door.

Ik heb toen zelf besloten om naar Steenwijk te gaan omdat het daar betaalbaarder was. Tim werd al snel geholpen en hij is geopereerd aan zijn knie.
Ik ben echt heel erg te spreken over de dierenarts Tobias die Tim heeft geholpen, hij ging geweldig met hem om, hij was lief voor Tim en stelde hem gerust. Als baasje was ik ook heel blij, geen vraag was te gek en de praktijk was altijd bereikbaar.

Inmiddels is Tim volledig genezen, we blijven veel bewegen en fietsen om zijn spiermassa op te bouwen en we zijn ook met behendigheid begonnen. Hij vind het heerlijk om te rennen en heeft geen pijn meer.

Ik ben heel blij dat ik hem direct heb laten helpen zodat hij nu geen pijn meer heeft en vrij kan bewegen. Tim is een geweldig hondje en ik ben meer dan dankbaar dat Dierenkliniek Steenwijk hem heeft kunnen helpen.

 


Meer klantervaringen

Boss kan de wereld weer aan

Boss kan de wereld weer aan

Ik vind het zo bijzonder hoe Boss herstelt van zijn operatie (3 juli 2020) aan zijn rechter achterpootje. Het gaat zo goed en voorspoedig.

Lees verder
 
Jagertje Bas moet nog even geduld hebben...

Jagertje Bas moet nog even geduld hebben...

Hallo allemaal,

Het gaat al heel goed met mijn poot. Woensdag 14 augustus 2019 ben ik geopereerd. Vrouwtje zegt dat ik al te actief ben, ik loop al zelfs weer op mijn geopereerd pootje. 

Lees verder
 
Kyara: van een heel verveeld hondje weer terug naar een vrolijke dame

Kyara: van een heel verveeld hondje weer terug naar een vrolijke dame

Op 28 juni 2019 is Kyara geopereerd aan haar rechter achterpoot d.m.v. een Tight Rope. door Tobias. Kyara had een gescheurde kruisband. Ik heb voor de Tight Rope gekozen omdat uit de foto's bleek dat Kyara ook nog HD in beide heupen heeft. Kyara is net 3 jaar geworden.

Lees verder