Klantervaringen 

 

Behendige Tim uit Griekenland

Behendige Tim uit Griekenland

1 jaar geleden kreeg ik Tim, Tim was toen een 1 jaar oud hondje van de straat geplukt uit Griekenland. Toen ik hem kreeg leek er niks mis met zijn gezondheid, maar na een paar weken gilde hij het soms uit tijdens het lopen.

De dierenarts vertelde me dat hij patella luxatie had en verwees ons door.

Ik heb toen zelf besloten om naar Steenwijk te gaan omdat het daar betaalbaarder was. Tim werd al snel geholpen en hij is geopereerd aan zijn knie.
Ik ben echt heel erg te spreken over de dierenarts Tobias die Tim heeft geholpen, hij ging geweldig met hem om, hij was lief voor Tim en stelde hem gerust. Als baasje was ik ook heel blij, geen vraag was te gek en de praktijk was altijd bereikbaar.

Inmiddels is Tim volledig genezen, we blijven veel bewegen en fietsen om zijn spiermassa op te bouwen en we zijn ook met behendigheid begonnen. Hij vind het heerlijk om te rennen en heeft geen pijn meer.

Ik ben heel blij dat ik hem direct heb laten helpen zodat hij nu geen pijn meer heeft en vrij kan bewegen. Tim is een geweldig hondje en ik ben meer dan dankbaar dat Dierenkliniek Steenwijk hem heeft kunnen helpen.

 


Meer klantervaringen

Sira uit zuid-Frankrijk

Sira uit zuid-Frankrijk

Sira komt speciaal uit zuid-Frankrijk bij ons voor de operatie aan haar knie. Een hele eer vinden wij.

Lees verder
 
Lexie kan weer trainen

Lexie kan weer trainen

Onze labrador had zich verstapt. Of zoiets. Ze liep wat mank. Flink schrikken bij de dierenarts: kruisband gescheurd van de linker knie. 

Lees verder