Klantervaringen 

 

Behendige Tim uit Griekenland

Behendige Tim uit Griekenland

1 jaar geleden kreeg ik Tim, Tim was toen een 1 jaar oud hondje van de straat geplukt uit Griekenland. Toen ik hem kreeg leek er niks mis met zijn gezondheid, maar na een paar weken gilde hij het soms uit tijdens het lopen.

De dierenarts vertelde me dat hij patella luxatie had en verwees ons door.

Ik heb toen zelf besloten om naar Steenwijk te gaan omdat het daar betaalbaarder was. Tim werd al snel geholpen en hij is geopereerd aan zijn knie.
Ik ben echt heel erg te spreken over de dierenarts Tobias die Tim heeft geholpen, hij ging geweldig met hem om, hij was lief voor Tim en stelde hem gerust. Als baasje was ik ook heel blij, geen vraag was te gek en de praktijk was altijd bereikbaar.

Inmiddels is Tim volledig genezen, we blijven veel bewegen en fietsen om zijn spiermassa op te bouwen en we zijn ook met behendigheid begonnen. Hij vind het heerlijk om te rennen en heeft geen pijn meer.

Ik ben heel blij dat ik hem direct heb laten helpen zodat hij nu geen pijn meer heeft en vrij kan bewegen. Tim is een geweldig hondje en ik ben meer dan dankbaar dat Dierenkliniek Steenwijk hem heeft kunnen helpen.

 


Meer klantervaringen

Kyara: van een heel verveeld hondje weer terug naar een vrolijke dame

Kyara: van een heel verveeld hondje weer terug naar een vrolijke dame

Op 28 juni 2019 is Kyara geopereerd aan haar rechter achterpoot d.m.v. een Tight Rope. door Tobias. Kyara had een gescheurde kruisband. Ik heb voor de Tight Rope gekozen omdat uit de foto's bleek dat Kyara ook nog HD in beide heupen heeft. Kyara is net 3 jaar geworden.

Lees verder
 
Dribbel en haar bijzondere vervoersmiddel

Dribbel en haar bijzondere vervoersmiddel

Het baasje van Dribbel stuurde ons een paar leuke foto's en een filmpje van Dribbel. Zij is bij ons geopereerd aan haar knie. Natuurlijk moest ook zij de eerste 2 weken na de operatie rustig aan doen. Om haar dagen wat op te "leuken" werd ze als een prinses rondgereden in een bolderkar. Ze doet het supergoed na de operatie.

Lees verder
 
Ruige Frommel moet zich rustig houden...

Ruige Frommel moet zich rustig houden...

...en dat vond hij erg moelijk!

Lees verder