Klantervaringen 

 

Kyara: van een heel verveeld hondje weer terug naar een vrolijke dame

Kyara: van een heel verveeld hondje weer terug naar een vrolijke dame
Op 28 juni 2019 is Kyara geopereerd aan haar rechter achterpoot d.m.v. een Tight Rope. door Tobias. Kyara had een gescheurde kruisband. Ik heb voor de Tight Rope gekozen omdat uit de foto's bleek dat Kyara ook nog HD in beide heupen heeft. Kyara is net 3 jaar geworden.

De operatie is goed verlopen en Kyara heeft nooit aan de wond gezeten en begon binnen 5 dagen haar poot weer licht te gebruiken. Nu na 6 weken weer op controle geweest en we hoeven niet weer te komen. Kyara kan prima lopen maar gebruikt haar poot thuis niet, ze loopt dan op 3 poten. Een Border Collie verveelt zich behoorlijk snel en dit was ook het geval met Kyara. Na de controle zijn we gaan mantrailen(speuren). Dit voor de spieropbouw in haar achterpoot want de spiermassa is behoorlijk afgenomen en moet weer opgebouwd worden. Wat heeft ze genoten van het speuren en wat vind ze het leuk! Verder laat ik haar zwemmen. We doen dit bij een boothelling waar boten te water worden gelaten. Ze hoeft niet het water in te springen maar binnen 2 passen moet ze al zwemmen en omdat ze nog niet los mag lopen kan ik meelopen op de steiger. Inmiddels wandelen we ook weer verder, alles met mate maar wel opbouwend bezig. En Kyara die is van een heel verveeld hondje weer terug naar een vrolijke dame.

Langs deze weg iedereen bij dkst nogmaals bedankt voor jullie vriendelijkheid, belangstelling en kundigheid. Jullie zijn super!!

Groetjes Karina en Ky(ara)    


Meer klantervaringen

Dribbel en haar bijzondere vervoersmiddel

Dribbel en haar bijzondere vervoersmiddel

Het baasje van Dribbel stuurde ons een paar leuke foto's en een filmpje van Dribbel. Zij is bij ons geopereerd aan haar knie. Natuurlijk moest ook zij de eerste 2 weken na de operatie rustig aan doen. Om haar dagen wat op te "leuken" werd ze als een prinses rondgereden in een bolderkar. Ze doet het supergoed na de operatie.

Lees verder
 
Ruige Frommel moet zich rustig houden...

Ruige Frommel moet zich rustig houden...

...en dat vond hij erg moelijk!

Lees verder
 
Slangenmens Bizzy krijgt alles uit

Slangenmens Bizzy krijgt alles uit

Dit is onze 8 jarige Bizzy. Vorig jaar heeft ze elders een TTA ondergaan na het scheuren van de kruisband. Uiteindelijk met goed resultaat maar ze heeft toen wel lang hinder gehad van het plaatje onder de wond.

Lees verder