Klantervaringen Laparoscopische sterilisatie 

 

Sara is weer aan het racen

Sara is weer aan het racen
Sara heeft een laparoscopische sterilisatie gehad.

Na de operatie had ze natuurlijk een geweldig mooi pakje aan! De eerste dag was ze echt wel wat ziekig en rustig, maar dat was al heel snel over. Ze vond het pakje geweldig leuk en was daardoor de rest al heel snel vergeten. Na een weekje rust alweer lekker door het bos gesjeesd en och wat was ze daar aan toe zeg. Eindelijk weer racen. We zijn goed geholpen en iedereen bij Dierenkliniek Steenwijk is even vriendelijk! Erg goede dierenartsen en assistentes. TOP!

Groetjes Kim en Sara 


Meer klantervaringen

De operatie van Borre

De operatie van Borre

Borre is vroeg in de ochtend geholpen. We werden erg vriendelijk ontvangen en hoefden niet te wachten. Er werd direct uitgelegd wat er zou gebeuren. We mochten Borre zelf vasthouden bij het onder narcose brengen. Daarna gingen wij weg en een klein uur later werden we gebeld dat de operatie goed gegaan was.

Lees verder
 
Jayda

Jayda

Hallo, Dit is Jayda, zij is op vrijdag 9 augustus 2019 laparoscopisch gesteriliseerd in Steenwijk. Leuk en vriendelijk team mensen. 

Lees verder
 
Lola

Lola

Onze hond is vorige week laparoscopisch gesteriliseerd. Inmiddels gaat het rompertje onder toezicht uit en knapt ze goed op. Het personeel van de kliniek was heel vriendelijk en nam alle tijd voor haar. Wij zijn erg tevreden.

Lees verder