Klantervaringen Laparoscopische sterilisatie 

 

Pip de ruwhaar teckel

Pip de ruwhaar teckel
"We hebben hier voor gekozen omdat dit een minder zware ingreep is, een kleiner litteken geeft en minder kans op infecties."
Hallo beste mensen,
 
Mijn naam is Alice en wij hebben heb een ruwhaar teckel genaamd Pip.
Pip is speels, eigenwijs en erg aanhankelijk.
Voor onze kinderen is ze erg lief, ze kunnen alles met haar doen.
 
Pip is 20 augustus gesteriliseerd via een laparoscopische behandeling.
We hebben hier voor gekozen omdat dit een minder zware ingreep is, een kleiner litteken geeft en minder kans op infecties.
Het resultaat ziet er erg netjes uit, ze heeft maar 2 kleine littekens, die zeer snel genezen waren.
Dezelfde dag was ze alweer op de been en wilde meteen weer spelen, het viel niet mee om haar een week in toom te houden.
Het Petshop shirt vond Pip wat minder, ze deed haar best om het uit te trekken en te slopen en dat is haar binnen een paar dagen ook gelukt, toen was het shirt geheel verscheurd.
 
Ik ben zeer tevreden met de maner waarop het personeel van dierenkliniek met de hond en ook onze kinderen is om gegaan.
 
Bedankt,
 
Alice

Meer klantervaringen

De operatie van Borre

De operatie van Borre

Borre is vroeg in de ochtend geholpen. We werden erg vriendelijk ontvangen en hoefden niet te wachten. Er werd direct uitgelegd wat er zou gebeuren. We mochten Borre zelf vasthouden bij het onder narcose brengen. Daarna gingen wij weg en een klein uur later werden we gebeld dat de operatie goed gegaan was.

Lees verder
 
Jayda

Jayda

Hallo, Dit is Jayda, zij is op vrijdag 9 augustus 2019 laparoscopisch gesteriliseerd in Steenwijk. Leuk en vriendelijk team mensen. 

Lees verder
 
Lola

Lola

Onze hond is vorige week laparoscopisch gesteriliseerd. Inmiddels gaat het rompertje onder toezicht uit en knapt ze goed op. Het personeel van de kliniek was heel vriendelijk en nam alle tijd voor haar. Wij zijn erg tevreden.

Lees verder