Klantervaringen Laparoscopische sterilisatie 

 

Nanook de witte herder

Nanook de witte herder
Onze witte herder Nanook is bijna twee jaar als wij besluiten haar toch te laten steriliseren.

Wij hebben ons niet alleen verdiept in de procedure, maar zijn ook het gesprek aangegaan: moeten wij wel laten snijden in een gezonde hond. Maar aangezien ze iedere vijf maanden loops is en heel veel last heeft van hormoonschommelingen wordt het antwoord: Ja.

Helemaal blij worden wij als wij zien dat in onze eigen dierenkliniek de laparoscopische sterilisatie wordt toegepast! Nu was er nog slechts één drempel te nemen: ons witje is een gevoelshond en wij wilden graag bij haar blijven. Maar ook dat was geen enkel probleem!

De operatie stond gepland op een hele drukke dag in de kliniek, maar verliep voorspoedig. Ondanks de enorme drukte was er alle rust en tijd voor Nanook en om onze vragen te beantwoorden.

Na afloop genazen de wondjes perfect alleen het infuuswondje bleef ze openbijten. Dus heeft Nanook, nadat haar Medical Pet Shirt uitging, nog een paar dagen de rol van lampenkap gespeeld… Nu twee weken later is ze helemaal hersteld, heeft energie voor tien en loopt nog met net zoveel plezier de spreekkamer binnen als daarvoor.

Heel veel dank team dierenkliniek Steenwijk!

Peter Kalisvaart & Emjée AdemaMeer klantervaringen

Evi en haar stoeipakje

Evi en haar stoeipakje

Het is alweer even geleden en toch wil ik jullie nog even wat foto's sturen. Dat had ik namelijk beloofd.

Lees verder
 
Eve haar sterilisatie

Eve haar sterilisatie

Met Eve gaat het prima, ze ligt en slaapt nog wel veel, maar ze heeft ook al stiekem een brokje van de kat gestolen dus met de eetlust zit het goed!

Lees verder
 
Beagle Coco

Beagle Coco

Op 27 maart 2018 is onze Beagle Coco laparoscopisch gesteriliseerd. De begeleiding en nazorg hebben wij als zeer deskundig en betrokken ervaren.

Lees verder