Klantervaringen Laparoscopische sterilisatie 

 

Nanook de witte herder

Nanook de witte herder
Onze witte herder Nanook is bijna twee jaar als wij besluiten haar toch te laten steriliseren.

Wij hebben ons niet alleen verdiept in de procedure, maar zijn ook het gesprek aangegaan: moeten wij wel laten snijden in een gezonde hond. Maar aangezien ze iedere vijf maanden loops is en heel veel last heeft van hormoonschommelingen wordt het antwoord: Ja.

Helemaal blij worden wij als wij zien dat in onze eigen dierenkliniek de laparoscopische sterilisatie wordt toegepast! Nu was er nog slechts één drempel te nemen: ons witje is een gevoelshond en wij wilden graag bij haar blijven. Maar ook dat was geen enkel probleem!

De operatie stond gepland op een hele drukke dag in de kliniek, maar verliep voorspoedig. Ondanks de enorme drukte was er alle rust en tijd voor Nanook en om onze vragen te beantwoorden.

Na afloop genazen de wondjes perfect alleen het infuuswondje bleef ze openbijten. Dus heeft Nanook, nadat haar Medical Pet Shirt uitging, nog een paar dagen de rol van lampenkap gespeeld… Nu twee weken later is ze helemaal hersteld, heeft energie voor tien en loopt nog met net zoveel plezier de spreekkamer binnen als daarvoor.

Heel veel dank team dierenkliniek Steenwijk!

Peter Kalisvaart & Emjée AdemaMeer klantervaringen

Lola

Lola

Onze hond is vorige week laparoscopisch gesteriliseerd. Inmiddels gaat het rompertje onder toezicht uit en knapt ze goed op. Het personeel van de kliniek was heel vriendelijk en nam alle tijd voor haar. Wij zijn erg tevreden.

Lees verder
 
Sara is weer aan het racen

Sara is weer aan het racen

Sara heeft een laparoscopische sterilisatie gehad.

Lees verder
 
Evi en haar stoeipakje

Evi en haar stoeipakje

Het is alweer even geleden en toch wil ik jullie nog even wat foto's sturen. Dat had ik namelijk beloofd.

Lees verder