Klantervaringen Laparoscopische sterilisatie 

 

Lilo's sterilisatie

Lilo's sterilisatie
Onze duitse staande Lilo is met 7 maanden gesteriliseerd .
In deze kliniek doen ze het via de moderne techniek, Laparoscopie.
Ik had me er niet heel erg in verdiept van tevoren, maar er worden twee hele kleine sneetjes (2 cm ongeveer) gemaakt. Ik ben er bij geweest toen ze Lilo onder narcose brachten: ging echt heel fijn.
 
En daarna werd ik gebeld toen ze weer klaar was. Ze had een mooi rompertje aan zodat ze zelf er niet aan kon gaan likken. Meteen buiten de kliniek moest ze al plassen en poepen. Ze wilde veel aandacht die middag maar verder ging alles gewoon normaal. 's Nachts gewoon geslapen. We kregen twee spuitjes pijnstiller mee, moesten we zelf in de bek spuiten. Dat werkte top!
 
Ik heb niet het gevoel dat ze er veel last van heeft gehad, ze wilde er
wel aan likken maar door de romper ging dat goed. Het is mooi genezen! Haren moeten wel nog wat langer groeien natuurlijk, maar ik ben blij dat ik deze ingreep hebben laten doen. Vooral ook dat Lilo er geen last van heeft gehad en nu (ondertussen twee maanden later) nog steeds dezelfde hond is!
 
Noelle, het baasje van Lilo 

Meer klantervaringen

Lola

Lola

Onze hond is vorige week laparoscopisch gesteriliseerd. Inmiddels gaat het rompertje onder toezicht uit en knapt ze goed op. Het personeel van de kliniek was heel vriendelijk en nam alle tijd voor haar. Wij zijn erg tevreden.

Lees verder
 
Sara is weer aan het racen

Sara is weer aan het racen

Sara heeft een laparoscopische sterilisatie gehad.

Lees verder
 
Evi en haar stoeipakje

Evi en haar stoeipakje

Het is alweer even geleden en toch wil ik jullie nog even wat foto's sturen. Dat had ik namelijk beloofd.

Lees verder