Klantervaringen Laparoscopische sterilisatie 

 

Lilo's sterilisatie

Lilo's sterilisatie
Onze duitse staande Lilo is met 7 maanden gesteriliseerd .
In deze kliniek doen ze het via de moderne techniek, Laparoscopie.
Ik had me er niet heel erg in verdiept van tevoren, maar er worden twee hele kleine sneetjes (2 cm ongeveer) gemaakt. Ik ben er bij geweest toen ze Lilo onder narcose brachten: ging echt heel fijn.
 
En daarna werd ik gebeld toen ze weer klaar was. Ze had een mooi rompertje aan zodat ze zelf er niet aan kon gaan likken. Meteen buiten de kliniek moest ze al plassen en poepen. Ze wilde veel aandacht die middag maar verder ging alles gewoon normaal. 's Nachts gewoon geslapen. We kregen twee spuitjes pijnstiller mee, moesten we zelf in de bek spuiten. Dat werkte top!
 
Ik heb niet het gevoel dat ze er veel last van heeft gehad, ze wilde er
wel aan likken maar door de romper ging dat goed. Het is mooi genezen! Haren moeten wel nog wat langer groeien natuurlijk, maar ik ben blij dat ik deze ingreep hebben laten doen. Vooral ook dat Lilo er geen last van heeft gehad en nu (ondertussen twee maanden later) nog steeds dezelfde hond is!
 
Noelle, het baasje van Lilo 

Meer klantervaringen

De operatie van Borre

De operatie van Borre

Borre is vroeg in de ochtend geholpen. We werden erg vriendelijk ontvangen en hoefden niet te wachten. Er werd direct uitgelegd wat er zou gebeuren. We mochten Borre zelf vasthouden bij het onder narcose brengen. Daarna gingen wij weg en een klein uur later werden we gebeld dat de operatie goed gegaan was.

Lees verder
 
Jayda

Jayda

Hallo, Dit is Jayda, zij is op vrijdag 9 augustus 2019 laparoscopisch gesteriliseerd in Steenwijk. Leuk en vriendelijk team mensen. 

Lees verder
 
Lola

Lola

Onze hond is vorige week laparoscopisch gesteriliseerd. Inmiddels gaat het rompertje onder toezicht uit en knapt ze goed op. Het personeel van de kliniek was heel vriendelijk en nam alle tijd voor haar. Wij zijn erg tevreden.

Lees verder