Klantervaringen Laparoscopische sterilisatie 

 

Liefdesgodin Noor

Liefdesgodin Noor
Het bleek nog een heel karwei om deze 'wildebras' zeven dagen aan de riem uit te laten.

Kleine Noortje werd Noor en na een keer loops te zijn geweest is zij op 5 januari 2015. gesteriliseerd. Zo beslis je als baasje toch maar even dat het moederschap niet voor jouw hond is weggelegd! En dat terwijl er zo veel gegadigden waren. In alle kleuren, maten en soorten. En niet te beroerd om een halve dag in de berm te wachten om een glimp van hun liefdesgodin op te vangen. Uren staarden trouwe, verliefde ogen naar de voordeur. Wat had ik ze graag een avondje plezier gegund! Maar ja, dat nest puppen; misschien wel negen of tien........ Dus de knoop doorgehakt en een afspraak gemaakt voor de laparoscopische sterilisatie.

Tobias van der Vlerk en Anne Dijkshoorn hebben de sterilisatie uitgevoerd en op een scherm heb ik alles nauwkeurig kunnen volgen. Hun deskundigheid stelde mij op mijn gemak en ik vond het mede hierdoor interessant om alles te zien. Om half elf ging Noor onder narcose en om 1 uur liep zij op eigen kracht weer naar de auto. Thuis nog een paar uurtjes uitgeslapen en rond een uur of acht was ze helemaal klaar voor een boswandeling. Het bleek nog een heel karwei om deze 'wildebras' zeven dagen aan de riem uit te laten. Maar ook dat is gelukt en vandaag 14 januari is ze weer 'vrijgegeven' voor rauzen door het bos en ravotten met haar maatjes. Alle medewerkers van Dierenkliniek Steenwijk reuze bedankt.

Josée Janssen en Noor


Meer klantervaringen

Evi en haar stoeipakje

Evi en haar stoeipakje

Het is alweer even geleden en toch wil ik jullie nog even wat foto's sturen. Dat had ik namelijk beloofd.

Lees verder
 
Eve haar sterilisatie

Eve haar sterilisatie

Met Eve gaat het prima, ze ligt en slaapt nog wel veel, maar ze heeft ook al stiekem een brokje van de kat gestolen dus met de eetlust zit het goed!

Lees verder
 
Beagle Coco

Beagle Coco

Op 27 maart 2018 is onze Beagle Coco laparoscopisch gesteriliseerd. De begeleiding en nazorg hebben wij als zeer deskundig en betrokken ervaren.

Lees verder