Klantervaringen Laparoscopische sterilisatie 

 

Lara is al snel weer de oude.

Lara is al snel weer de oude.
Even een zielig piepje, maar al snel weer hersteld.

Hallo dames van de kliniek,

Ik zou nog even doorgeven hoe het een week na de sterilisatie met Lara gaat. Op weg naar huis wel een zielig piepje, maar thuis werd het piepen steeds minder. De volgende dag na haar eten de pijnstiller toe gediend. Dit vond ze erg smakelijk. En de volgende dag weer de pijnstiller toegediend en eigenlijk was ze toen al helemaal de oude.

Dank jullie wel voor de goede zorgen!

Vriendelijke groeten,

Lara en zijn baasje


Meer klantervaringen

De operatie van Borre

De operatie van Borre

Borre is vroeg in de ochtend geholpen. We werden erg vriendelijk ontvangen en hoefden niet te wachten. Er werd direct uitgelegd wat er zou gebeuren. We mochten Borre zelf vasthouden bij het onder narcose brengen. Daarna gingen wij weg en een klein uur later werden we gebeld dat de operatie goed gegaan was.

Lees verder
 
Jayda

Jayda

Hallo, Dit is Jayda, zij is op vrijdag 9 augustus 2019 laparoscopisch gesteriliseerd in Steenwijk. Leuk en vriendelijk team mensen. 

Lees verder
 
Lola

Lola

Onze hond is vorige week laparoscopisch gesteriliseerd. Inmiddels gaat het rompertje onder toezicht uit en knapt ze goed op. Het personeel van de kliniek was heel vriendelijk en nam alle tijd voor haar. Wij zijn erg tevreden.

Lees verder