Klantervaringen Laparoscopische sterilisatie 

 

Kensi's operatie en herstel

Kensi's operatie en herstel
De dag van de sterilisatie komt Kensi, onze teef van 1,5 jaar jong, kwispelend en met een lege maag de wachtkamer ingelopen.

Samen met de dierenarts zet ik haar op de tafel. De arts legt het infuus aan terwijl ik haar mag knuffelen en afleiden. Langzaam voel ik haar in slaap zakken en leggen we haar midden op de tafel. Ze wordt voorbereid op de laparoscopie en ik hoor dat ik haar 2,5 uur later weer mag ophalen.

Als ik binnen kom zie ik Kensi al in de bench zitten te wachten, nog wankel en met een mooie romper aan komt ze naar me toe gelopen. Ik krijg pijnstilling mee en de benodigde informatie en dan naar huis.

Door de romper heeft Kensi niet de neiging om te krabben en te bijten. Daarnaast zien ook alle buurtbewoners dat er iets is en houden ze afstand met hun hond.

Na 10 dagen controle: alles ziet er perfect uit en ze gaat zitten voor deze mooie foto.

Belinda van Hecke


Meer klantervaringen

De operatie van Borre

De operatie van Borre

Borre is vroeg in de ochtend geholpen. We werden erg vriendelijk ontvangen en hoefden niet te wachten. Er werd direct uitgelegd wat er zou gebeuren. We mochten Borre zelf vasthouden bij het onder narcose brengen. Daarna gingen wij weg en een klein uur later werden we gebeld dat de operatie goed gegaan was.

Lees verder
 
Jayda

Jayda

Hallo, Dit is Jayda, zij is op vrijdag 9 augustus 2019 laparoscopisch gesteriliseerd in Steenwijk. Leuk en vriendelijk team mensen. 

Lees verder
 
Lola

Lola

Onze hond is vorige week laparoscopisch gesteriliseerd. Inmiddels gaat het rompertje onder toezicht uit en knapt ze goed op. Het personeel van de kliniek was heel vriendelijk en nam alle tijd voor haar. Wij zijn erg tevreden.

Lees verder