Klantervaringen Laparoscopische sterilisatie 

 

Kensi's operatie en herstel

Kensi's operatie en herstel
De dag van de sterilisatie komt Kensi, onze teef van 1,5 jaar jong, kwispelend en met een lege maag de wachtkamer ingelopen.

Samen met de dierenarts zet ik haar op de tafel. De arts legt het infuus aan terwijl ik haar mag knuffelen en afleiden. Langzaam voel ik haar in slaap zakken en leggen we haar midden op de tafel. Ze wordt voorbereid op de laparoscopie en ik hoor dat ik haar 2,5 uur later weer mag ophalen.

Als ik binnen kom zie ik Kensi al in de bench zitten te wachten, nog wankel en met een mooie romper aan komt ze naar me toe gelopen. Ik krijg pijnstilling mee en de benodigde informatie en dan naar huis.

Door de romper heeft Kensi niet de neiging om te krabben en te bijten. Daarnaast zien ook alle buurtbewoners dat er iets is en houden ze afstand met hun hond.

Na 10 dagen controle: alles ziet er perfect uit en ze gaat zitten voor deze mooie foto.

Belinda van Hecke


Meer klantervaringen

Evi en haar stoeipakje

Evi en haar stoeipakje

Het is alweer even geleden en toch wil ik jullie nog even wat foto's sturen. Dat had ik namelijk beloofd.

Lees verder
 
Eve haar sterilisatie

Eve haar sterilisatie

Met Eve gaat het prima, ze ligt en slaapt nog wel veel, maar ze heeft ook al stiekem een brokje van de kat gestolen dus met de eetlust zit het goed!

Lees verder
 
Beagle Coco

Beagle Coco

Op 27 maart 2018 is onze Beagle Coco laparoscopisch gesteriliseerd. De begeleiding en nazorg hebben wij als zeer deskundig en betrokken ervaren.

Lees verder