Klantervaringen Laparoscopische sterilisatie 

 

Chelsy staat het liefst met beide benen op de grond

Chelsy staat het liefst met beide benen op de grond
"Chelsy vindt het niet eng bij de dokter, alleen de tafel vind ze niks."

"Chelsy is op 7 mei 2012 gesterliseerd. Half 10 waren wij (Chelsy en baasje) bij de dierenkliniek in Steenwijk. Chelsy vind het niet eng bij de dokter, alleen de tafel vindt ze niks. Tijdens de voorbereiding voor de operatie moest Chelsy toch op de tafel."

"Na de voorbereiding ben ik naar huis gegaan, om half 1 mocht ik Chelsy weer ophalen. Chelsy was toch weer heel blij om mij te zien. Lekker naar huis met zijn tweeën!"

"Chelsy moest heel rustig aan doen, je kent dat wel niet springen enz... Aangezien ze toch eigenwijs is doet ze net of er niks aan de hand was. De tweede dag wilde ze meer dan mocht, dat heeft ze geweten de derde dag was ze bekaf, ze heeft toen bijna de hele dag geslapen."

"De romper die Chelsy aan heeft gehad 7 dagen lang vond ze niet erg. Na tien dagen moest Chelsy op controle en alles was prima, nu werd ze extra verwend met koekjes van de dokter. Niet op de tafel hoeven was super gewoon op schoot bij het baasje. Hoewel Chelsy geen schoothond is denkt ze dat zelf wel regelmatig."
 
Bedankt voor de goede zorg,
Groet Chelsy


Meer klantervaringen

De operatie van Borre

De operatie van Borre

Borre is vroeg in de ochtend geholpen. We werden erg vriendelijk ontvangen en hoefden niet te wachten. Er werd direct uitgelegd wat er zou gebeuren. We mochten Borre zelf vasthouden bij het onder narcose brengen. Daarna gingen wij weg en een klein uur later werden we gebeld dat de operatie goed gegaan was.

Lees verder
 
Jayda

Jayda

Hallo, Dit is Jayda, zij is op vrijdag 9 augustus 2019 laparoscopisch gesteriliseerd in Steenwijk. Leuk en vriendelijk team mensen. 

Lees verder
 
Lola

Lola

Onze hond is vorige week laparoscopisch gesteriliseerd. Inmiddels gaat het rompertje onder toezicht uit en knapt ze goed op. Het personeel van de kliniek was heel vriendelijk en nam alle tijd voor haar. Wij zijn erg tevreden.

Lees verder