Klantervaringen Laparoscopische sterilisatie 

 

Chelsy staat het liefst met beide benen op de grond

Chelsy staat het liefst met beide benen op de grond
"Chelsy vindt het niet eng bij de dokter, alleen de tafel vind ze niks."

"Chelsy is op 7 mei 2012 gesterliseerd. Half 10 waren wij (Chelsy en baasje) bij de dierenkliniek in Steenwijk. Chelsy vind het niet eng bij de dokter, alleen de tafel vindt ze niks. Tijdens de voorbereiding voor de operatie moest Chelsy toch op de tafel."

"Na de voorbereiding ben ik naar huis gegaan, om half 1 mocht ik Chelsy weer ophalen. Chelsy was toch weer heel blij om mij te zien. Lekker naar huis met zijn tweeën!"

"Chelsy moest heel rustig aan doen, je kent dat wel niet springen enz... Aangezien ze toch eigenwijs is doet ze net of er niks aan de hand was. De tweede dag wilde ze meer dan mocht, dat heeft ze geweten de derde dag was ze bekaf, ze heeft toen bijna de hele dag geslapen."

"De romper die Chelsy aan heeft gehad 7 dagen lang vond ze niet erg. Na tien dagen moest Chelsy op controle en alles was prima, nu werd ze extra verwend met koekjes van de dokter. Niet op de tafel hoeven was super gewoon op schoot bij het baasje. Hoewel Chelsy geen schoothond is denkt ze dat zelf wel regelmatig."
 
Bedankt voor de goede zorg,
Groet Chelsy


Meer klantervaringen

Lola

Lola

Onze hond is vorige week laparoscopisch gesteriliseerd. Inmiddels gaat het rompertje onder toezicht uit en knapt ze goed op. Het personeel van de kliniek was heel vriendelijk en nam alle tijd voor haar. Wij zijn erg tevreden.

Lees verder
 
Sara is weer aan het racen

Sara is weer aan het racen

Sara heeft een laparoscopische sterilisatie gehad.

Lees verder
 
Evi en haar stoeipakje

Evi en haar stoeipakje

Het is alweer even geleden en toch wil ik jullie nog even wat foto's sturen. Dat had ik namelijk beloofd.

Lees verder